AGRA Tarım ve Gıda Fuarı Hakkında Üyelerimize Duyuru

Bulgaristan'ın Filibe şehrinde her yıl düzenlenen Uluslararası Tarım ve Gıda Fuarı bu yıl 22-26 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

AGRA Tarım fuarında tarım ve hayvancılık ekipmanları, tohum ve ekim ürünleri, tarım makineleri ve yedek parçaları, tarım ilaçları gibi çeşitli ürünler yer almaktadır.

Filibe'de gerçekleştirilecek Uluslararası Tarım ve Gıda Fuarı çerçevesinde aynı zamanda arıcılık, bağcılık, gıda ürünleri ve paketleme teknolojileri, hotel ve restaurant ekipmanlarının da sergilendiği standlar eşzamanlı olarak yer alacaktır.

Fuara ziyaretçi olarak katılım sağlamak isteyen üyelerimizin 13 Şubat 2017 tarihine kadar Odamız Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bölümü (Tel: 0284 225 1014 – Dah:131;[email protected]) ile temasa geçerek, katılım teyidi vermeleri gerekmektedir.