Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Toplantısı Gerçekleştirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıklanan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay, Strateji Daire Başkanı Bilge Aydın, İş Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Kurt, SGK Daire Başkanı Faruk Kahvecioğlu, İŞKUR Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Aslan tarafından Odamızda "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" toplantısı düzenlendi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai Canım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin İnağ, İŞKUR İl Müdürü Şengül Çildam, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, SGK İl Müdür Yardımcısı İbrahim Güven, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Erbey Kılıç, Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Modavizyon,Edirne Giyim Sanayi, Keçecizade, Ekomak ve İş dünyasının temsilcileri toplantıya katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ; Bakanlık tarafından düzenlenen toplantıların ülkemiz ve ilimiz ekonomisi açısından önemli olduğunu belirterek, gerçekleştirilen toplantı dolayısı ile teşekkür etti. Toplantıda Kıdem Tazminatı, SGK Prim ödemeleri ve İş Başı Eğitim Programı gibi konular görüşüldü.

Daha sonra ,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı hakkında işveren temsilcilerine açıklamalarda bulunarak, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

[gallery link="file" ids="3145"]