featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Türkiye Bulgaristan Sınır Ötesi İşbirliği Programı’nın KOBİ’lere yönelik olarak açılan “Çevre Dostu Sınır Ötesi İşbirliği Proje Teklif Çağrısı”na ilişkin bilgilendirme toplantısı, 30 Kasım 2023 günü saat 14.00’de Odamız’da gerçekleştiriliyor.

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Edirne Ortak Teknik Sekreterya destekleriyle gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısında, programın öncelikleri, detayları, başvuru şartları gibi alanlarda bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecektir.

Bölgemizde ilk defa KOBİ’lere yönelik olarak açılan bu sınır ötesi işbirliği programından üyelerimizin faydalanması için aynı zamanda Odamız da Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi işbirliğinde danışmanlık hizmeti verecektir.

Tüm üyelerimiz davetlidir.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack