featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 21.11.2023 tarihli ve 12720 sayılı yazıda,

İnternet üzerinden 28 Kasım 2023 Salı günü saat 14:00'te TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında "Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Webinarı" düzenlenecektir. Etkinliğe ilişkin davet ekte yer almaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan webinarda TÜPRAŞ ve Akkim Kimya işletmelerinin satın alma ve tedarikçi programları anlatılacak ve bu işletmelerin ekteki tabloda yer alan sektörler, ürün grupları ve teknolojilerde faaliyet gösteren işletmelerden ihtiyaç duyduğu ve satın almayı planladığı ürünler hakkında bilgi verilmesinin ardından katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla.

Satınalma-ve-Tedarikçi-Geliştirme-Webinarı-_-28-Kasım-2023.eyp.pdf

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack