featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 01.12.2023 tarihli ve 13065 sayılı yazıda,

Cidde Başkonsolosluğu'nun e-posta yazısına atfen, Suudi Arabistan Krallığı (SAK) Dışişleri Bakanlığı Mekke Bölgesi Şubesi'nden alınan Nota ve ekinde, Suudi Arabistan'da yaşayan yabancılar hakkında verilen kesinleşmiş mahkeme kararlarının https://new.najiz.sa/applications/iexecution/Inquiry uzantılı web sitesi aracılığıyla sorgulanabildiğini, söz konusu kesinleşmiş hükümler neticesinde alacakları olan yabancı şirket ya da özel kişilerin, ikametleri bitse veya Suudi Arabistan'dan ayrılmış olsalar dahi bu sorgu sayfasından, sadece başvuru numarasını girerek, alacaklarına dair verilen kesinleşmiş hükmü görebilecekleri ifade edilmektedir.

Saygılarımızla.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack