featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 19.11.2023 tarihli ve 12587 sayılı yazıda,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye ve Cezayir arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, ticaretin ve yatırımların arttırılması ve iki ülke arası potansiyel işbirliği alanlarının belirlenmesi konularını esas alarak, Cezayir'e yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Bahse konu çalışmalar kapsamında, 16 Mayıs 2022 tarihinde, Birliğimiz ve Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası (CACI) tarafından "Türkiye-Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası Forumu" kurulmasına dair Mutabakat Zaptı imzalanmıştır.

Türkiye-Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası Forumu, genel olarak, Türkiye ile Cezayir arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla kurulmuştur. Bahse konu Oda Forumu'nun görevleri, oluşumu ve üye yapısına ilişkin bilgi ekte sunulmuştur.

Türkiye-Cezayir Ticaret ve Sanayi Odası Forumu'na, https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/TurkiyeCezayirTSO/ linkinde yer alan "Üyelik Başvuru Formu"nu doldurarak üye olunabilmektedir.

Saygılarımızla.

Türkiye-Cezayir-Ticaret-ve-Sanayi-Odası-Forumu.pdf

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack