ETSO Turizm Sektörünü EMITT'e Taşıyor

Bu yıl 21. si düzenlenecek olan EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 26 Ocak 2017 tarihinde kapılarını açıyor.

Otel İşletmeleri, Turizm İşletmeleri, Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları ve Turizm Tedarikçileri'ne hitap eden fuarda 50'nin üzerinde ülkeden katılımcı yer alıyor.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak fuar katılımlarının son derece önemli olduğu bilinciyle katılımcı olarak yer alınmasa bile işletmelerimizin vizyonuna katkıda bulunması için kendi sektörleri ile ilgili fuarları mümkün olduğunca ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuara 26 Ocak 2017 Perşembe günü, ziyaretçi olarak katılmak isteyen üyelerimizin araç organizasyonu için en geç 23 Ocak 2017 tarihine kadar Odamız Avrupa Birliği Dış İlişkiler Bölümü (Tel: 0284 225 1014 – Dah:131; [email protected]) ile temasa geçerek, katılım teyidi vermeleri gerekmektedir.