ETSO üye aidatlarına bu yıl da zam yok

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılı son Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Eren Başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kasım ayı mizanının ve Kasım ayı Faaliyet raporunun oylanmasının ardından gündem maddeleri arasında yer alan, ETSO Bütçe Komisyon Üyelerinin çalışmaları sonucu hazırlanarak Yönetim Kurulu'na sevk edilen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 2017 gelir ve gider bütçesi görüşüldü.

Meclis Toplantısında, yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt; “2016 yılı iş dünyası için zor bir dönemdi. Bu zorlu dönemde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımızı devam ettirerek iş dünyasının yaşadığı sıkıntıları üst mercilere iletmek için çaba gösterdik. Ayrıca ETSO Bütçe Komisyon Üyeleri tarafından alınan kararla ve Meclis Üyelerinin onayıyla, zor bir dönemden geçen iş dünyasının yükünü hafifletmek adına Odamız üye aidat ve hizmetlerinde alınan ücretlerde hiçbir artış yapmayacağız. İnancım şudur ki; ETSO çağdaş bir Oda olarak her zaman, ülkemize ve Edirne'ye daha iyi hizmetler yapacakıtr. Bütün çalışmalarınız ve yapılan çalışmalara katkılarınız için teşekkür ediyorum. Yeni yılınızı kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.” diye konuştu.

Toplantıda, 2017 yılı gelir ve gider bütçesinde bulunan fasıllar hakkında bilgiler verildi. 2017 yılı gelir ve gider bütçe tasarıları ile 2017 yılı yıllık aidat ve hizmetler karşılığı alınacak ücret tarifeleri görüşülerek yeni bütçe oy birliğiyle karara bağlandı.

ETSO 2017 yılı yıllık üye aidatlarında zam yok

ETSO Bütçe Komisyon Üyeleri tarafından alınan kararla ve Meclis Üyelerinin onayıyla, Oda üyelerinden alınan yıllık aidat ücretlerinde artış yapılmaması kararı alındı. Yıllık üye aidatlarında üç yıldır artış yapılmaması kararı alan ETSO Meclis Üyeleri, 2017 yılında da zam yapılmamasına 2016 yılı ücret tarifesi ile aynı seviyede kalmasına oybirliğiylekarar verildi.

Toplantının kapanış konuşmasında Meclis Başkanı Mehmet Eren, 2016 yılında gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı tüm Meclis Üyelerine teşekkürlerini iletti. 2017 yılında birlikte yeni çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Eren, yeniyılda sağlık ve huzur temennisinde bulundu.