featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Meclis Başkanımız M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Suat Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yunus Saç ve Fikret Çetinkaya ile Burgaz Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettik.

Burgaz Ticaret Ateşemiz Ali Arda Alıcı’nın da bulunduğu ziyaret kapsamında geçmişte yapılan ve gelecekte hayata geçirilecek olan AB projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca Bulgaristan/Burgaz ve bölgede ticaret, sanayi, turizm ve ekonomi alanlarında görüş alışverişi yapıldı.

Nazik misafirperverlikleri için Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Todor Demirkov’a ve bu ziyarette bizlere eşlik eden Burgaz Ticaret Ateşemiz Ali Arda Alıcı’ya teşekkür

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack