Reklam Alanı

Edirne Vali Yardımcımız Sıdkı Zehin ve Beraberindeki Kurum Temsilcilerimizden Odamıza Ziyaret

featured

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü İbrahim Tarancı ve Trakya Kalkınma Ajansı Edirne Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahar Manav, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında Balkan Şehirleri İşbirliği Platformu’nda yürütülmesi planlanan çalışmalar görüşüldü.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Sıdkı Zehin’e ve beraberindeki kurum temsilcilerimize teşekkür ederiz.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack