Hizmet Sektörü Temsilcileri "Turizm Değerlendirme Toplantısı"nda ETSO'da Buluştu.

Edirne'de faaliyet gösteren restaurantlar, lokantacılar, ciğerciler ve bademezmesi üreticileri "Sektör Temsilcilerinin katıldığı Turizm Değerlendirme Toplantısı" ETSO'da düzenlendi.

Edirne Valiliği, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen toplantıya Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emin İnağ ve Edirne İl Kültür Ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu katıldı.
Edirne Valisi Günay Özdemir ve İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, şehir merkezi yönlendirme tabelalarının çok dilde düzenlenmesi, Meslek Okulları ve Meslek Okullarının önemi, kalifiye personel ihtiyacı, Turizm Danışma Bürosu'nun çeşitli yerlere kurulması, cocardlı rehberlere ihtiyaç duyulması hususunda istişarelerde bulunuldu.

Edirne İli ile ilgili yaşanan güncel sorunların ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı toplantıda önce sektör temsilcilerinin sorunları dinlendi. Ardından Edirne Valisi Günay Özdemir ve İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, gündeme getirilen sorunlar hakkında toplantıya katılım sağlayan sektör temsilcilerine tek tek söz verdi ve tüm sektör temsilcilerinin sorularını bire bir cevapladı.

Görüşülen hususların not edilerek istişarelerde bulunulan toplantının sonunda sektör temsilcileri memnuniyetlerini dile getirirken, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Valiliği ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü'nün değerli katkılarıyla İlimiz İş dünyası temsilcilerinin birebir sorunlarını dinlediklerini, birçok sektörü Odada ağırladıklarını ve benzer toplantılar düzenleyerek farklı sektör temsilcilerini İlimiz önderleriyle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

[gallery link="file" ids="3056"]