Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 28.03.2023 tarihli ve 3672 sayılı yazıda,

Nijerya Eyalet Sanayi, Ticaret ve Yatırım Bakanlığından alınan bir yazıya istinaden, 29 Nisan–5 Mayıs 2023 tarihleri arasında Nijerya kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan bir program kapsamında İstanbul'da "Nijerya-Türkiye Yatırım Zirvesi" nin gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir.
Yazıda devamla, söz konusu zirvede; enerji, tekstil, petrol ve gaz üretimi, katı minerallerin keşfi ve çıkarımı, altyapı, lojistik ve depoculuk sektörlerinde B2B görüşmelerin yapılmasının planlandığı ifade edilmektedir.

Saygılarımızla,

Nijerya-Türkiye Yatırım Zirvesi