YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Yeriniz Hazır

Türkiye'nin en büyük yerel ürün fuarı olan ve her yıl katılımcı sayısı artış gösteren Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) bu yıl 9. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan 9. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezinde düzenlenecek.
Yöresel ürünlerini, genellikle yerel pazarlar için üreten firmalarımız, bu fuara katılarak ulusal ve küresel pazarlara açılma olanağı sağlama, yerli ve yabancı girişimcilerle ortaklık veya işbirliği konusunda uygun bir ortam yakalama ve yöresel ürünlerini tescillendirme ve markalaştırma yolunda önemli bir açılım gerçekleştirme imkanına sahip olacak.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlimizde üretilen yöresel ürünlerimizi, iç pazardaki ithal ürünler karşısında güçlendirmek, hali hazırda yerel pazarlarda yer edinmiş yöresel ürünlerimizin, daha geniş pazarlarda değer bulmasına yardımcı olmak, yöresel ürünlerin ticari değerlerini ve hacmini yükselterek, yöredeki istihdamı geliştirmek adına birçok çalışma yapıyor ve yapılan çalışmaları desteklemeye devam ediyoruz.
Bu kapsamda Trakya Kalkınma Ajansı tarafından İlimiz adına açılacak stantta 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına katılarak ürünlerini ücretsiz olarak sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyelerimizin Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.