Reklam Alanı
Reklam Alanı

2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı

Reklam Alanı
featured
2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOBİ Finansman Dairesi Başkanlığı'ndan Odamıza gelen bir yazıda; KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı, imalat sanayinde faaliyet gösteren ve KOSGEB Desteklerinden yasaklı olmayan İşletmelerin kullanacakları yerli ve yeni makine teçhizat alımları için uygun koşullarda finansal destek sağlanması amacıyla “2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı” hazırlandığı bildirilmiştir.
Bahse konu Kredi Programında işletme başına üst limit 1.120.000TL belirlenmiş olup (300,000 TL. ye kadar 0 faizli) İlk 6 ay ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli 36 ay olmak üzere toplam 42 ay vadeli kredibilitesi uygun olan imalatçılara verileceği belirtilmiştir.

2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği son başvuru tarihi 01/08/2018 olarak açıklanmış olup, programdan yararlanmak isteyen KOBİ beyannamesini tamamlamış üyelerimiz KOSGEB resmi web sayfasında (www.kosgeb.gov.tr ) yer alan KOBİ/Girişimci Giriş menüsünden
başvurularını yapabilirler.

Üyelerimize duyurulur.


2018 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği Programı
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı deneyin!

Online İşlemler

TOBB internet sitesi üzerinden hızlı aidat ödeme ve belge işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
@endstack