Dahilde İşleme İzni Kapsamı Kıymetli Maden İthali Hk.-2023/16 Sayılı Genelgede Değişiklik

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 29.01.2024 tarihli ve 1095 sayılı yazıda,

Dahilde İşleme İzni Kapsamı Kıymetli Maden İthali Hakkındaki 27/12/2023 tarihli 2023/16 sayılı Genelgede değişiklik yapan 25/1/2024 tarihli 2024/2 sayılı Genelgenin yazı ekinde iletildiği açıklanmış olup, söz konusu Genelgenin ayrıca https://ticaret.gov.tr/gumrukislemleri/mevzuat/genelge/2024 adresinde yer aldığı da belirtilmiştir.

Saygılarımızla.

Ticaret-Bakanlığı'ndan-alınan-yazı..pdf