‘Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri’ Eğitimi ETSO'da Düzenlenecek

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize yönelik sürdürdüğümüz eğitimler kapsamında ‘Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri’ eğitimi düzenlenecektir.
Hangi işi yaparsa yapsın ve hangi kademede bulunursa bulunsun bir yönetici için karar vermek ve problem çözmek iki önemli husustur. Bu kapsamda Trakya ABİGEM A.Ş. Fatih Yaldız'ın eğitmen olarak katılacağı toplantıda karar verme süreci, karar verme sürecinin temel öğeleri, örgütsel karar türleri, iyi bir kararın ölçütleri, kararsızlık nedenleri ve muhtemel sonuçları, başarılı problem çözme ile ilgili zihinsel süreçler, etkin problem çözme için gereklilik ve yeterlilik koşulları ve problem çözme süreci ve teknikleri anlatılacaktır.

16 Mart 2018 Cuma günü saat 10:00-16:00 arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 3.kat toplantı salonunda düzenlenecek olan eğitime katılım ücretsiz olup katılımcı sayısı 60 kişi ile sınırlıdır. Detaylı bilgi için Edirne Ticaret ve Sanayi Odası AB Dış İlişkiler Bölümüne 0284 225 10 14 / 121-130 telefon numarasından ulaşılabilmektedir.

Üyelerimiz ve İlimiz iş camiasının bilgilerine sunulur.