Sayın Üyemiz,

Odamız ev sahipliğinde ve Kuzey Makedonya Ankara Büyükelçiliği ile Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Edirne Fahri Konsolosluğu iş birliğinde “Kuzey Makedonya Tanıtım Günü” düzenlenecektir.

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Yovan Manasiyevski ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Edirne Fahri Konsolosu Sayın Eser Cevahir’in katılımlarıyla gerçekleşecek etkinlikte, Kuzey Makedonya’daki iş fırsatları ile ticari hayatın tanıtımı yapılacak ve katılımcıların bölge hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Etkinlik, tüm vatandaşlarımız için ücretsiz olup, 07 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’da Odamız hizmet binasında gerçekleşecektir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.