Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 22.03.2024 tarihli ve 3109 sayılı yazıda,

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD)'nin Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye'de Hazır Giyim ve Ayakkabı Sektöründe Durum Tespiti Konusunda Kapasite Geliştirme Programı için eğitim imkanından bahsedilmektedir. E-postada OECD'nin bu daveti Mısır, Ürdün, Fas, Tunus ve Türkiye'de hazır giyim ve ayakkabı sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler için planladığı, eğitimin tüm tedarik zinciri boyunca her boyutta ve türde şirketi kapsadığı ayrıca ifade edilmiştir.

Yazıda devamla, ilgilenen işletmeler ve iş dernekleri temsilcilerinin 30 Nisan 2024 tarihine kadar aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden kayıt oluşturmaları gerektiği belirtilmiştir.

Bağlantı adresi: bit.ly/4a4pCDK

Saygılarımızla.