Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 05.03.2024 tarihli ve 2334 sayılı yazıda,

Uluslararası Afrika Gıda Fuarı'nın (International Food Show Africa / IFSA Africa 2024) Tunus Ticaret ve Kalkınma Bakanlığı himayesinde 3-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Karm Uluslararası Sergi Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Türk firmalarının ürün ve hizmetlerini tanıtmaları ve uluslararası muhataplarıyla bir araya gelerek sektördeki eğilimler ve sınamalar hakkında fikir alışverişinde bulunabilmeleri bakımından söz konusu fuarın bir fırsat teşkil edeceği kaydedilmekte; ilgili kurum, kuruluş ve firmalar fuara davet edilmektedir.

Fuar hakkındaki katalog, başvuru formu ve tanıtım kitapçığı ekte sunulmuş olup, ayrıntılı bilgiye www.ifsaafrica.com internet sitesi aracılığıyla da ulaşılabileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla.

IFSA-AFRICA-2024.pdf