top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'mızın Teşrifleriyle Gerçekleşen İftar Yemeğinde İş İnsanlarımız ile Bir Araya Geldik

28 Mart 2024 Perşembe

Edirne Valiliği’nin ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ve İlimizin iş dünyasının önde gelen isimleri ile iftar programında bir araya geldik.

Programda kentimizin sektör temsilcileri ile buluşan Sayın Bakanımız, iş insanlarının ülkenin gelişimindeki kilit rolüne dikkat çekerken, sağlanan teşvikler ve destekler hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.

İş dünyasında başarının, yardımlaşma ve iş birliği ile mümkün olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Sezai Irmak, Edirne'nin sanayi, ticari ve ekonomik hayatına yön veren kesim adına, birlik beraberlik duyguları içinde İlimizi ve ülkemizi kalkındıracak adımlar atmaya devam edeceğimizin altını çizdi.

Kıymetli üyelerimiz ve iş insanlarımız ile dayanışma ruhunun katlanarak arttığı Ramazan ayında iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini sonlandırdı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programı, birlik ve beraberlik dileklerinin ardından sona erdi.