top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

3 Mart Bulgaristan Ulusal Günü Resepsiyonu’na Katıldık

6 Mart 2024 Çarşamba

Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Borislav Dimitrov ve eşi Aneliya Dimitrova ev sahipliğinde gerçekleşen 3 Mart Bulgaristan Ulusal Günü Resepsiyonu’na, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Meclis Başkanımız M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Kaya ve Odamız AB Dış İlişkiler Koordinatörü Güliz Elif Yardımcı katılım sağladı.

Dışişleri Bakan Yardımcımızın, Edirne Valisi Yunus Sezer’in, Milletvekillerimizin, İlimiz ve bölgemiz protokol mensuplarının da yer aldığı resepsiyonda, Bulgaristan vatandaşlarımız ile bir araya geldik.

Başkonsolosumuz Borislav Dimitrov ve eşi Aneliya Dimitrova’ya nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür eder, 3 Mart Bulgaristan Ulusal Günü’nü kutlarız.