top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

AB Film Günleri Kapsamında Hollanda Başkonsolosluğu ile Bir Araya Geldik

13 Mayıs 2024 Pazartesi

Odamız AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen Avrupa Film Günleri kapsamında, Hollanda yapımı “Kuaför Romy” filmi öncesinde Hollanda Başkonsolosluğu Kültür Ataşeliği tarafından düzenlenen kokteyle, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz katılım sağladı.

Kokteylde, Hollanda'nın kültürü ve sanatı konuşulurken, kokteyl sonrası sinemaseverlerle buluşacak olan Hollanda yapımı “Kuaför Romy” adlı sinema filmine dair bilgilendirmeler yapıldı.

Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü, Yunanistan Konsolosu, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Akademisyenleri, Bulgaristan Muavin Konsolosları ve sinema toplulukları, Avrupa sahnesinde Hollanda sinema sanatını keşfetme şansı yakaladılar ve Edirne Margi AVM CineGold sinemalarında hep beraber filmi izlediler.

Bu anlamlı organizasyon ve misafirperverliklerinden dolayı Hollanda Başkonsolosluğu’na teşekkür ederiz.