Balkan İş Forumu Düzenlendi

11 Balkan ülkesi ile Trakya Bölgesi arasındaki dış ticarete konu olan hazır giyim, tarım makinaları, gıda, ambalaj, alüminyum, yaş sebze ve meyve ihracatı, turizm, orman ve kereste ürünleri ile mobilya ürünleri sektör temsilcileri başta olmak üzere dış ticarete konu sektörlerin, iş görüşmeleri yapmak adına bir araya geldiği "Balkan iş Forumu", Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu ev sahipliğinde Trakya Kalkınma Ajansı ve Odamız destekleriyle Edirne Lalezar Tesisleri’nde düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanımız yaptığı konuşmasında, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Balkanlar’daki partnerlerimiz ve potansiyel yatırımcılarımız ile bir araya gelmenin Edirne adına büyük bir şans olduğunu ve var olan iş birliklerimizin artarak devam etmesini temenni etti.

Edirne iş dünyasını temsil eden üyelerimizin katılımlarının yanı sıra çevre illerden ve Balkanlar'dan birçok iş insanını bir araya getiren iş forumu, bölgemizdeki iş insanlarının Balkanlar’da yeni pazarlara açılması ve karşılıklı verimli ticari faaliyetlerde bulunması adına B2B görüşmeleri ile devam etti.

Balkan-İş-Forumu-Düzenlendi.jpeg
Balkan-İş-Forumu-Düzenlendi-2.jpeg