top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Bulgaristan Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

25 Ocak 2024 Perşembe

Meclis Başkanımız M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Suat Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yunus Saç ve Fikret Çetinkaya ile Burgaz Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettik.

Burgaz Ticaret Ateşemiz Ali Arda Alıcı’nın da bulunduğu ziyaret kapsamında geçmişte yapılan ve gelecekte hayata geçirilecek olan AB projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca Bulgaristan/Burgaz ve bölgede ticaret, sanayi, turizm ve ekonomi alanlarında görüş alışverişi yapıldı.

Nazik misafirperverlikleri için Burgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Todor Demirkov’a ve bu ziyarette bizlere eşlik eden Burgaz Ticaret Ateşemiz Ali Arda Alıcı’ya teşekkür ederiz.