top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Bulgaristan Cumhuriyeti Burgaz Valisi Prof. Dr. Maria Neykova ve Beraberindeki Heyetten Odamıza Ziyaret

3 Temmuz 2024 Çarşamba

Bulgaristan Cumhuriyeti Burgaz Valisi Prof. Dr. Maria Neykova, Burgaz Belediye Başkanı Dimitır Nikolov, Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Baskonsolosu Tolga Orkun ve beraberindeki heyet, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı ve Meclis Başkanımız M. Emre Alp’i ziyaret ettiler.

Ziyaretleri kapsamında iki ülke arasındaki ekonomi ve ticaretteki yakın iş birliğinin daha da ileriye götürülmesi için birlikte yol alınabilecek olası projeler görüşüldü.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Bulgaristan Cumhuriyeti Burgaz Valisi Prof. Dr. Maria Neykova, Burgaz Belediye Başkanı Dimitır Nikolov, Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Baskonsolosu Tolga Orkun’a ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz.