top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla Edirne İş Dünyası Buluşması Odamızda Gerçekleşti

7 Temmuz 2024 Pazar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla Edirne İş Dünyası Buluşmasını Odamızda gerçekleştirdik.

Edirne’mizin ekonomisinin gelişmesi üzerine görüşmelerde bulunmak ve katkı sağlamak amacıyla düzenlenen önemli buluşmada, bölgemiz iş dünyası liderleri ile bir araya gelinerek, ortak çözümler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Buluşma boyunca, Sayın Cevdet Yılmaz'ın sağladığı önemli perspektifler ve Edirne'nin ekonomik potansiyeli ile bölgesel kalkınma stratejileri üzerine yapılan istişareler, bölgenin ekonomik dinamiklerini güçlendirmeye yönelik ortak vizyon ve eylem planlarının oluşturulmasına olanak sağladı.

Değerli desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a teşekkür ederiz.