top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Edirne’nin marka değerlerinden olan Yardımcı Ltd. Şti. ve Traksüt Firma Sahibi Mustafa Yardımcı’dan Odamıza Ziyaret

4 Ocak 2024 Perşembe

Geçmiş dönemlerde hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesine hem de İlimize değerli hizmetlerde bulunan Mustafa Yardımcı ve Yardımcı Ltd. Şti. ortaklarından Demir Yardımcı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı ziyaret etti.

Edirne peynirinin ortaya çıkışı, geçmişi ve coğrafi işaret gelişiminin istişare edildiği görüşmede, İlimizde beyaz peynir ile ilgili yapılacak ulusal etkinlikler ve gündemimizdeki uluslararası coğrafi işaret girişimleri görüşüldü.

Sayın Mustafa Yardımcı ve Demir Yardımcı ’ya nazik ziyaretlerinden ve bu süreçteki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.