ETSO & ANFAŞ İşbirliğinde "Sektör Buluşması" Etkinliği

22 Kasım 2016 Salı günü saat 14:00'de Odamızda, Anfaş Otel Ekipmanları ve Gıda Ürünleri Fuarlarının tanıtılacağı “Anfaş Sektör Buluşması” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.'den alınan talebe istinaden, başta Yörex olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok fuara ev sahipliği yapan Anfaş Fuarcılık yetkililerinin, Edirne’yi ve Odamızı ziyaret edecekleri bildirilmiş olup, İlimizde faaliyet gösteren gıda ve turizm sektör temsilcileri ile bir araya gelme talebinde bulunmuşlardır.

18-21 Ocak 2017 tarihinde Anfaş Otel Ekipmanları ve 15-18 Şubat 2017 tarihinde Anfaş Gıda Ürünleri fuarları ülkemizde profesyonelleri buluşturan ve sektöre olumlu etki yaratmış fuarlardır.

Anfaş Fuarcılık yetkilileri bu fuarları ilimiz sektör temsilcilerine tanıtmak amacıyla22 Kasım 2016 Salı günü saat 14:00'de Odamızda “Anfaş Sektör Buluşması” etkinliği gerçekleştirecektir.

Üyelerimize duyurulur.