top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Gastro Akademi Eğitim Mutfağı Kursiyerlerimize “Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği” Konulu Söyleşi

22 Şubat 2024 Perşembe

Prof. Dr. Nezih Müftügil’in katılımı ile Odamız Gastro Akademi Eğitim Mutfağı kursiyerlerine yönelik “Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği” konulu söyleşi, açılışını gerçekleştirdiğimiz eğitim mutfağında gerçekleşti.


Prof. Dr. Nezih Müftügil anlatımıyla gerçekleştirilen söyleşide, gıdaya ulaşımda sürdürülebilirliğin önemi hatırlatılırken bu konuda alınabilecek önlemlere dikkat çekildi.


Özellikle işin üretme kısmında yer alan kursiyerlerimizin gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakma sorumluluğunu vurgulayan Sayın Nezih Müftügil, hayata geçirdiğimiz bu proje ile bilinçli ve yeni dünya düzenindeki gıda vizyonuna hakim olarak eğitimi tamamlayacak olan kursiyerlerimize başarılar diledi.

bottom of page