top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

GastroAkademi Eğitim Mutfağı İlk Mezunlarını Verdi

22 Mayıs 2024 Çarşamba

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren GastroAkademi Eğitim Mutfağı’nın ilk kursiyerleri, başarılı bir eğitim sürecinin ardından mezun oldu. Gerçekleşen sertifika töreninde, kursiyerlerimize sertifikalarını Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Meclis Başkanımız M. Emre Alp takdim etti.


Törende konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız, kursiyerlerin gösterdikleri azim ve başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, kendilerini tebrik etti. Ayrıca gastronomi sektöründe nitelikli iş gücüne olan ihtiyacın her geçen gün arttığını belirterek, GastroAkademi gibi eğitim kurumlarının bu ihtiyacı karşılamada önemli bir role sahip olduğunu vurguladı.


Aldıkları mesleki eğitim sayesinde profesyonel iş dünyasına atılmaya hazır olan, sektörde eşleşmeleri devam eden ve yakın zamanda istihdamları gerçekleşecek olan kursiyerlerimiz, GastroAkademi'nin kendilerine sağladığı fırsatlardan dolayı teşekkür ettiler.


İlk mezunlarımızın yollarının açık olmasını diliyor, yeni kursiyerlerimizi GastroAkademi Eğitim Mutfağı’mızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

bottom of page