top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

GTİ Olağan Genel Kurulu

8 Mart 2024 Cuma

Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş'nin Olağan Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleri ile Ankara'da gerçekleşti.

TOBB ile 137 Oda ve Borsanın ortak olduğu, Yap - İşlet - Devret modeli çerçevesinde kara sınır kapılarını organize eden Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ) Genel Kurulu’na, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak katılım sağladı.

GTİ Genel Kurulu’nda Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Kurul Toplantısı’nın hayırlı olmasını diledi.