top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

İpek Böcekçiliği Sergisi'nin İkinci Gününde İpek Kozaları’ndan Mücevher Tasarlama Atölyesi Gerçekleştirildi

2 Haziran 2024 Pazar

Edirne Yunanistan Konsolosluğu destekleriyle, Odamız ve Yunanistan Soufli Bölge Birliği Meslek, Sanatkâr ve Tüccarlar Federasyonu ortaklığı ile düzenlendiğimiz “İpek Böcekçiliği Sergisi”nin ikinci gününde, “İpek Kozaları’ndan Mücevher Tasarlama” Atölyesi gerçekleştirildi.

Aile işletmesi geleneğini devam ettiren Dimitra Bourouliti, ipek kozasının ham halinin kullanımına getirdiği yeni bir anlayış ile, modern aksesuarlar tasarımını Edirnelilere öğretti. Kendi takılarını tasarlayan katılımcılar, aynı zamanda koza, ipek oluşumu, kozanın evreleri ile ilgili de bilgiler aldı.

Bourouliti Silk @bourouliti_silk aile işletmesi, tüm Edirnelileri Soufli’deki müzelerini ve işletmelerini ziyaret etmeye davet ediyor. Bourouliti ailesine iki günlük bu etkinliğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.