top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Odamız ile Stara Zagora Ticaret ve Sanayi Odası Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

24 Ocak 2024 Çarşamba

Bulgaristan Heyet programımızın ilk ayağı olan Stara Zagora Ticaret ve Sanayi Odası ile Odamız arasında iki İli ve iki bölgeyi kalkındırmayı amaçlayan işbirliği anlaşması, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Stara Zagora Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oleg Stoilov tarafından imzalandı.

Stara Zagora TSO Türk Masası Başkanı İsmet Çavuşoğlu’nun da bulunduğu görüşmede, Meclis Başkanımız M. Emre Alp, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yunus Saç ile Fikret Çetinkaya yer aldı.

Uluslararası işbirliği ağlarımıza bir yenisini daha eklediğimiz anlaşma ile ticaret ve sanayi alanlarında tecrübelerimizi paylaşmayı ve ekonomiyi kalkındırmayı hedefliyor, Edirneli iş insanlarımızın yurt dışı pazarında İlimizi temsil etmeleri için Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz.

Stara Zagora TSO ile imzaladığımız işbirliği anlaşması tüm üyelerimize hayırlı olsun.