top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Odamız Mart Ayı Meclis Toplantısı ve Genişletilmiş Meslek Komite Toplantısı Bir Arada Gerçekleşti

21 Mart 2024 Perşembe

Odamız Mart ayı Meclis Toplantısı ve Genişletilmiş Meslek Komite Toplantısı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Meclis Başkanı M. Emre Alp, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, 16 farklı Meslek Grubu ve bu meslek gruplarında bulunan meslek komite üyelerinin katılımı ile Odamız Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Toplantıda, sektörlerdeki mevcut durum ve gelişmeler değerlendirilirken, Şubat ayının gündem maddeleri ve faaliyetleri görüşüldü. Devamında meslek komite üyelerimiz ile başta sektörel olmak üzere İlimiz ekonomisindeki gelişmelere bağlı olarak yaşanan sorunlar ve çözümlere yönelik istişarelerde bulunuldu.