top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Odamız Yönetimi İlimiz Basın Temsilcileri ile Buluştu

11 Ocak 2024 Perşembe

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne atfen düzenlediğimiz organizasyonla İlimiz basın mensupları ile bir araya geldi.

Organizasyonda konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Sezai Irmak, gazetecilik mesleğinin kamuoyu adına önemine ve bununla beraber bir hayli sorumluluk gerektirdiğine değindi. Basın temsilcilerimizin bu hayati görevi ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarına, çalışırken yaşadıkları zorluklara, harcadıkları emeğe ve gösterdikleri çabaya şahit olduklarını dile getiren Odamız yönetimi, yakın zamanda aramızdan ayrılan Berk Söylemez’i ve onun nezdinde hayatını kaybeden tüm basın camiası temsilcilerine şükranlarını sundu.

Bu vesileyle tüm zorluklara rağmen görevi başında doğru haber kaynağına ulaşmak için güvenilir habercilik anlayışını benimseyen, bu doğrultuda mesai harcayan bütün basın temsilcilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.