Odamız bünyesinde faaliyet gösteren GastroAkademi Eğitim Mutfağı kursiyerlerine Prof. Dr. Nezih Müftügil tarafından “Sürdürülebilir Mutfak” eğitimi verildi. Eğitim boyunca organik tarım, gıda israfının önlenmesi, geri dönüşüm ve çevre dostu uygulamalar gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Kursiyerlerimiz, bu konularda bilinçlenerek iş hayatlarında sürdürülebilir uygulamaları benimseyebilecekleri bir birikime sahip olma fırsatı yakaladılar.
Eğitim sonunda sertifikayla ödüllendirilen kursiyerlerimiz, sektördeki rekabetçi ortamda kendilerini daha görünebilir kılma şansı elde ettiler. Bu sayede sürdürülebilirlik ilkelerini iş hayatlarına yansıtarak sektörde çevre dostu ve etik bir yaklaşım sergileyebilecekler.
Kursiyerlerimize vermiş olduğu eğitim ile onları bir adım öteye taşıyan Prof. Dr. Nezih Müftügil’e teşekkür ederiz.