top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Selimiye Gölgesinde Edirne-Balkan Buluşması İftar Programı

5 Nisan 2024 Cuma

Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Platformu ev sahipliğinde Selimiye Cami önünde düzenlenen iftar programına, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Mustafa Yılmaz katıldı.

Balkan şehirlerinden çok sayıda soydaşın bir araya geldiği iftar programında, Balkan Senfoni Orkestrası, Edirne Devlet Türk Müziği ve Rumeli Müzikleri Topluluğu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı’nın seslendirdiği ilahi dinletisinin ardından semazen topluluğu tarafından gösteri sergilendi.

Edirne'nin tarihi ve kültürel mirasını yansıtan program, birlik ve beraberlik mesajları ile sona erdi.