top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Türk Mutfağı Haftası, Etkinliklerle Kutlanmaya Devam Ediyor

23 Mayıs 2024 Perşembe

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikler çerçevesinde ve Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu katkıları ile aşçılık öğrencilerinin katılımıyla İlimizin coğrafi işaretli lezzeti olan ve Edirne’mizin plaka koduna uygun olarak 22 metre uzunluğunda hazırlanan badem ezmesi, Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlarımıza ikram edildi.


Edirne’nin gastronomi turizmine de dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinliklerinde, yerel lezzetlerimizin ve yöresel kültürümüzün önemini vurgulamayı, İlimizin kültürel ve gastronomi mirasını ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz.


bottom of page