top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Genel Kurulu, Anıtkabir Ziyareti ile Başladı

16 Mayıs 2024 Perşembe

TOBB 80. Genel Kurul kapsamında Anıtkabir’de düzenlenen törene, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Meclis Başkanımız M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, TOBB Delegelerimiz ve Genel Sekreterimiz katılım sağladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında ve TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ile Delegelerin katıldığı törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine çelenk konularak, saygı duruşunda bulunuldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet'i ikinci yüzyılında hep daha ileri taşımanın sorumluluğu ve gayreti içerisindeyiz.