top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

T.C. Burgaz Başkonsolosluğu Ziyareti

24 Ocak 2024 Çarşamba

Odamız Yönetim Kurulu, Türkiye Cumhuriyeti Bulgaristan Burgaz Başkonsolosu Sayın Tolga Orkun’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Dostluk ve iyi komşuluk hukuku çerçevesinde temaslarımızı sürdürdüğümüz Bulgaristan seyahatimizin Burgaz durağında Burgaz Ticaret Ateşemiz Ali Arda Alıcı da bizlere eşlik etti.

Burgaz Başkonsolosumuz Tolga Orkun ile potansiyel iş birliği alanlarını bulup geliştirmeye yönelik yürütülen çalışmaların istişare edilmesinin yanı sıra iki ülke arasındaki ekonomi ve ticaretteki yakın iş birliğinin daha da ileriye götürülmesi için birlikte yol alabileceğimiz olası projeler görüşüldü.

Sayın Burgaz Başkonsolosumuz Tolga Orkun’a nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.