top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

TOBB 80. Genel Kuruluna Katılım Sağladık

17 Mayıs 2024 Cuma

15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen TOBB 80. Genel Kuruluna, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, Meclis Başkanımız M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, TOBB Delegelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile katılım sağladık.


Ülkemizin farklı bölgelerinin yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtıldığı fuar alanını ziyaret ederek başladığımız Genel Kurul programında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni’nde yer aldık.


Programın devamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu, Bakanlar, milletvekilleri ve bürokratların yer aldığı ATO Congresium’da gerçekleşen resepsiyona katılım sağladık ve 80. Genel Kurul’umuzu gerçekleştirerek TOBB ailemiz ile bir araya geldik.


TOBB 80. Genel Kurulun iş dünyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Camiamız olarak üyelerimizle birlikte daha güçlü ve daha başarılı bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

bottom of page