Turizm Sektör Temsilcileri Buluşması Odamızda Gerçekleşti

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Edirne’de faaliyet gösteren turizm sektör temsilcileri, Odamız Meriç Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Toplumda turizm bilincinin artırılması ve turizm sektörüne olan ilginin desteklenmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar, İlimiz turizminin geliştirilmesi için izlenecek yol haritasını değerlendirdi.

Programda konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Sezai Irmak, gelenlerin tekrar gelmek istediği "alışkanlık yaratan şehirler" arasında yer alan Edirne’mizde, turizm sektöründeki nitelikli eleman eksikliğini gidermeyi, işsiz genç ve kadınlara istihdam sağlamayı amaçlayarak hayata geçirdiğimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekli Gastro Akademi Eğitim Mutfağı projemizde, İlimizdeki gastronomi turizmine katkıda bulunmayı ve nitelikli eleman yetiştirerek sektörümüzü sürekli olarak beslemeyi hedeflediğimizi dile getirdi.

Gerçekleşen Turizm Sektörü Buluşması’nın turizm sektöründeki üyelerimizin sorunlarının aktarıldığı ve karşılıklı çözüm önerilerinin üretildiği önemli ve verimli bir platform olduğunun altını çizerek, tüm katılımcılara ve iş birlikçilere teşekkürlerini iletti.

Turizm-Sektör-Temsilcileri-Buluşması-Odamızda-Gerçekleşti-1.jpeg
Turizm-Sektör-Temsilcileri-Buluşması-Odamızda-Gerçekleşti-2.jpeg