top of page
happy-young-asia-businessmen-businesswomen-meeting-brainstorming-ideas-about-new-paperwork

Yaz Kampı Programı Açılış Töreni Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde Gerçekleşti

8 Temmuz 2024 Pazartesi

Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından 11 Balkan ülkesinden 305 öğrencinin katılımıyla düzenlenen yaz kampı programı açılış töreni, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’nun, Edirne Valisi Yunus Sezer’in, protokol mensupları ve öğrencilerin teşrifleriyle gerçekleşen törene, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak katılım sağladı.

Törenin ardından kongre merkezinin fuaye alanında açılışı gerçekleşen “Sultan 2. Abdülhamid Han'ın Yıldız Albümlerinde Balkanlar" temalı fotoğraf sergisi, sanatseverler ile buluştu.

7-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan yaz kampı programında, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya, Moldova, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan’da eğitim gören 305 öğrenci ve 28 öğretmen, 5 gün boyunca sportif, sosyal, bilimsel, kültürel aktiviteler ile gezilere katılacaklar.