Yurt Dışından Tamir Amaçlı Getirilen Araç ve Aksamlar Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Odamız ile Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü arasında yurt dışından tamir amaçlı getirilecek araç ve aksamlar ile ilgili imzalanan protokole istinaden Sanayi Sitesi esnafımızdan Odamıza üye olup olmadığına bakılmaksızın şartları yerine getirenlere akreditasyon belgesi verilecektir.

Bu kapsamda İlimiz esnafları ve başta Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık, Bölge Müdür Yardımcısı Günay Mutlu ve gümrük müdürleri olmak üzere Odamız ev sahipliğinde bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Düzenlenen toplantıya, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Sayman Üyemiz Mustafa Yılmaz katılım sağlamıştır.