Sayın Üyemiz,

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Et İşletme Müdürlüğü'nden Odamıza iletilen yazıda,

Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğü  stoklarında  bulunan Dondurulmuş Gövde Tavuk, Dondurulmuş Tavuk But (spesiyal), Dondurulmuş Tavuk Göğüs (spesiyal), Dondurulmuş Tavuk  But  (kalçalı)  ve  Dondurulmuş  Tavuk  Göğüs  (kanatsız)  ürünlerinin  Et ve Süt Kurumu Genel  Müdürlüğü tarafından 09.10.2023 tarihli ve 254585 sayılı talimatı gereğince teklif toplama yöntemi ile satışa çıkarılması uygun bulunmuştur.

Söz  konusu  satış için Et ve Süt Kurumu internet  sitesinde  gerekli  duyurular  yapılmış  olup istekliler tekliflerini  belirtilen  evraklarla  birlikte  kapalı  zarf  içerisinde  16.10.2023  Pazartesi  saat  15:00'e  kadar Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne,  İşletme Müdürlüğüne veya Kombinalara teslim  edecektir.  Faks, E-mail  vs. yollarla  gönderilen  teklifler  kabul  edilmeyecektir.

Saygılarımızla.

satış-usul-ve-esaslar.pdf