T.C. Sağlık Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu COVİD-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ne son güncellemeler ile
- Personel Servis Araçlarıyla İlgili Alınması Gereken Önlemler
- Restoran, Lokanta, Kafe Pastane, Börekçi, Tatlıcı Ve İçerisinde Yeme-İçme Hizmeti Sunan İşletmelerde Alınması Gereken Önlemler
- Spor Salonları Ve Spor Merkezlerinde Alınması Gereken Önlemler
- Kahve / Kıraathaneler İle İlgili Alınması Gereken Önlemler
- Karayolu Taşımacılığı, Demiryolu Taşımacılığı, Denizyolu Yolcu Taşımacılığı İle İlgili Alınması Gereken Önlemler
- Site Havuzlarında Alınması Gereken Önlemler
- Plaj Ve Yüzme Alanlarında Alınması Gereken Önlemler
- Kütüphanelerde Alınması Gereken Önlemler
konu başlıkları eklenmiştir.
COVID19-SALGIN_YONETIMI_VE_CALISMA_REHBERI